Romelu Lukaku ledare Inter Milan slog Napoli för en underhållande 3-1 seger på måndag. Det var den första bortomgången för Inter mot Napoli sedan 1997. Klubben ledde ställningen på målskillnad från Juventus men båda lagen har samma 45 poäng. Antonio Conte sa att vinsten är värt mycket. Lukaku har 14 ligamål i sin nummer 9-Inter Milan Fotbollströja denna term. Den belgiska anfallaren njuter av livet i Milan efter sin sommarflyttning från Manchester United.

Tottenham Hotspurs Christian Eriksen har varit starkt kopplad till en flytt från norra London och Inter Milan sägs vara en av klubbarna som är intresserade av hans signatur. Eriksen kommer att vara fri att prata med andra klubbar för en gratis överföring. Men Inter verkställande direktören har bekräftat att de inte har haft någon kontakt med stjärnan. Och det sägs att Inter kommer att prioritera ett drag för Barcelonas mittfältare Arturo Vidal. Men Barcelona är ovilliga att sälja 32-åringen detta fönster.

Dessutom leder Inter Milan loppet för att signera Olivier Giroud från Chelsea denna månad. Giroud har bara sex månader i sitt nuvarande kontrakt och hoppas ta av sig Billiga Fotbollströjor och lämna Blues den här månaden. Det sägs att han överväger att ansluta sig till fd Chelsea-manager Antonio Conte igen. Dessutom har Inter Milan-försvararen Milan Skriniar väckt intressen från Manchester City. Barcelona och Real Madrid är också imponerade av hans prestanda under Antonio Conte den här säsongen.