Pep Guardiola flyttade till Premier League 2016 och hjälpte Manchester City att vinna en berömd inhemsk diskant förra säsongen. Han sa att det är ett av hans bästa beslut att ta över klubben någonsin. 48-åringen har vunnit 27 stora utmärkelser i sin karriär som chef. City den här säsongen sitter på andra plats i ligan hittills och de har fortfarande hopp om att besegra sin bittera rival Liverpool för att vinna titeln igen.

Micah Richards tror att Manchester City äntligen vinner Liverpool för att bli Premier League-mästare den här säsongen. Han föreslår att truppen har kvaliteten att slå på ett spel. När De Bruyne gradvis anpassar laget kommer mannen att spela sin roll och hjälpa klubben mycket i en Manchester City Fotbollströja. Dessutom har de en av de bästa tränarna som är bra på att spela sina män bäst. Därefter möter City Atalanta i Champions League på onsdag kväll.

Manchester City vann Southampton i helgen men David Silva fick en muskelskada och han förväntas inte spela matchen mot Liverpool. Spelet är utan tvekan en viktig fixtur i titelloppet. Det sägs att Sergio Aguero kan lämna City med sin Billiga Fotbollströjor på en gratis överföring nästa år vars kontrakt kommer att löpa ut 2021. Real Madrid sägs förbereda ett bud på City superstjärnan Raheem Sterling. Mannen har etablerat sig för att vara en av de bästa spelarna i fotbollsvärlden.