Det finns många spekulationer som föreslås att Real Madrid kommer att göra drag för Paul Pogba eller Christian Eriksen i övergångsfönstret i januari. Klubben förnekas dock enligt uppgift alla rykten om de två spelarnas signeringar. Det sägs att manager Zinedine Zidane har fått höra att han måste utnyttja truppen. Madrid spenderade 130 miljoner pund för att få Eden Hazard och 50 miljoner pund för Luka Jovic. Andra investeringar som Eder Militao och Ferland Mendy spelas fortfarande inte för mycket.

Real Madrid har en kort mittfältare men klubben kommer nu att fokusera på sommaren och de är intresserade av mer lovande unga stjärnor. Real Madrid vill ha fler nya Billiga Fotbollströjor. Klubben har skickat två scouter ner till U17 World Cup-turneringen för att analysera de potentiella spelarna. Real Madrid är angelägna om Kylian Mbapes tjänst under lång tid. Spelaren är världens bästa unga spelare. Och han siktar på att nå toppen av europeisk fotboll.

Det sägs att klubben inte kommer att låta någon första lagspelare lämna mitt i denna säsong. Vissa rapporter tyder på att Gareth Bale vill lämna Madrid nästa sommar. Till slut blir han trött på Real Madrid Fotbollströja. Men klubben planerar sin avgång i januari. Han utesluts från spelet mot Club Brugge i början av denna månad. Han förväntas inte delta i spelet på onsdag.