Marco Silva planerar att sätta Richarlison på högerkanten. Spelaren användes uteslutande som bred man från slutet av januari. Även om Richarlison nyligen sa att hans preferens är att spela som anfallaren insisterar Silva på att han kommer att spela brasiliansk främst till vänster eller höger. Han tror att det är den position som spelaren kan prestera bättre i. Han medgav att Richarlison gjorde mycket bra saker för klubben som anfallare förra säsongen.

Everton-försvararen Yerry Mina har börjat säsongen i mitt försvar. Han gick med i klubben med en signering på 27 miljoner pund för 12 månader sedan men har inte spelat mer än sex på varandra följande matcher hittills. Silva säkerhetskopierade sin spelare och trodde att han kunde vara en mycket bra lösning i sina Everton Fotbollströja för klubben. Mina medgav också att han fortfarande kan förbättra sig men sa att han spelar sin bästa fotboll sedan han anlände till klubben. Nyckeln för honom nu är att hålla sig frisk.

Everton har fyra poäng men fortfarande inte att säga ett mål ännu. Silva ser nu framtiden på Everton. Han sa att klubben försöker hålla sin nivå. Dessutom är Dominic Calvert-Lewin fast besluten att återbetala Marcel Brands tro. Han lovade att hålla Billiga Fotbollströjor väl och accepterade tävlingen i klubben och tackade Moise Keans ankomst. Vad är nästa? Everton möter Aston Villa imorgon.